dissabte, 26 de gener del 2008

CALÇOTADA 2008

Dissabte 26 de gener.

A les 10h. del matí la Feli, en Francesc , en Jordi i jo ens trobem a la Plaça de l’Ajuntament i sortim de Sant Boi passant per la Colònia Güell. Després per entre els camps de conreu, anem a sortir al camí del marge dret del riu i pujem riu amunt.

En arribar a l’alçada de la riera que baixa de Torrelles, ens trobem amb en Lluís i els seus fills, la Mireia i en Lluís, que venen de Sant Vicenç dels Horts. Tots junts continuem el camí fins a Pallejà.

Un cop allà ens trobem amb la resta de la colla, l’Adela, el Jordi, la Esme, el David, la Espe i l’Andreu, que van arribar-hi amb carrilet.Aprofitem per a visitar el Castell, actualment ha estat rehabilitat i acull diferents serveis municipals, entre ells, una biblioteca.

Acabada la visita, uns en bici i els altres a peu, anem pujant pel camí, que de mica en mica s’endinsa cap al bosc i ens porta fins al “Merendero”. La taula ja és a punt i de seguida ens hi seiem. Ja podeu imaginar com de macos estàvem amb els pitets posats . . .

Comença el “ritual” d’ agafar el calçot, pelar, sucar, aixecar el braç, obrir la boca i . . . nyam!

Un darrera l’altre, en vam menjar tants com vam voler. Acompanyats amb mongetes, carxofes i una graellada de carn, tots vam dinar ben de gust.Ah, el Pedro i l’Elena també hi eren, però van arribar una mica més tard en cotxe. Despres d’una animada sobretaula, vam jugar un estoneta a fora fins a l’hora de marxar, a les 5 tocades.Llavors, ens vam dividir en tres grups, un, els qui anavem amb les bicis, un altre, els que anaven a peu fins l’estació del Carrilet i la resta amb el cotxe del Pedro. Els de la bici, vam arribar a Sant Boi a cuarts de set i ja era ben fosc, però tot va anar molt bé.

Una molt recomanable sortida gastronòmica. ( FOTOS )

M.Àngels

#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada