diumenge, 27 de juliol del 2008

NIT DE DISSABTE A BARCELONA


Aquest va ser un molt calurós dissabte i a les sis de la tarda encara feia un sol ben fort. Tot i així, els sis que vam sortir de Sant Boi vam decidir que aniriem fins a Barcelona pedalant.

Passant per Cornellà i l'Hospitalet, vam arribar a la Gran Via que, sense deixar-la, de seguida vam ser a la Plaça d'Espanya. Allà hi vam trobar la resta de la colla i vam decidir que baixariem pel Paral.lel fins a mar.
Tot pedalant pel Passeig Marítim vam arribar fins la Barceloneta, on vam fer una paradeta per a veure el mar.
Com que ja era l'hora de sopar, vam anar en direcció al Port Olimpic i per allà vam trobar-hi una terrassa on sopar i poder tenir les bicis a la vista.
Després, com que a la colla n'hi ha uns quants que els agrada molt ballar, vam pensar d'anar fins al Maremagnum a veure si hi havía algun lloc obert per poder ballar i asseuren's a prendre algun gelat...
La idea era molt bona, però malauradament allà no hi vam trobar res obert.
Fem un altre intent al Passeig del Born, però tampoc, res de res. Hi havía molt d'ambient pel carrer, però les terrasses estaven totes tancades.

Ja en vam tenir prou i vam desistir de buscar mes. Però no us penseu que quedarà així, això del "bailongo" ho vam deixar per un altre dia...
Era ben clar que ja era l'hora de tornar cap a casa.


Tot i així va estar molt divertida aquesta sortida.


Mireu les fotos AQUÍ.


M.Àngels




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada