dimecres, 15 de juliol del 2009

UN APARCAMENT DE BICIS PLE DE MOTOS!!

Som usuaris habituals de la bicicleta i amb això vull dir que l’utilitzem tant per moure’ns pel poble i per anar a treballar, com per a fer agradables passejades en els dies de lleure. Ens agrada veure com de mica en mica (molt de mica en mica…), es va fent un espai per a la bicicleta.

Al nostre poble, Sant Boi, vam estrenar aquest hivern passat, un nou accés al riu pel pont de la barca. Això ens dona una opció més fàcil per sortir a pedalar pel nostre entorn. Cada vegada va millorant més el tema de la mobilitat sostenible!

Crec que estem en una zona privilegiada on podem gaudir d’aquest paisatge del delta del Llobregat, de la vegetació i la fauna de les maresmes, dels camins del nostre parc agrari que ens duen fins les platges més properes i tot això sense haver de fer cues, ni malbaratar petroli i conseqüentment SENSE CONTAMINAR.











Be, el que ens ha portat a escriure això és una cosa que no ens va agradar de la sortida d’aquest diumenge, a la platja de la Pineda de l’antic càmping de les Filipines a Viladecans.
Hi hem estat varies vegades, però mai havíem vist el que hi hem trobat avui:
L’APARCAMENT DE BICIS PLE DE MOTOS.













En aquesta platja hi ha l’accés amb l’horari restringit i ho posa ben clar a la porta. Quan son tres quarts de vuit del vespre hi ha un vigilant que s’encarrega d’avisar al personal de que vagin recollint i poder així tancar puntualment a les vuit. Això de l’horari tampoc ho entenem massa, perquè està tot ballat i no li veiem el motiu, però no és el que ara volem discutir.
També a l’entrada, hi ha unes indicacions ben clares on hi diu que és un accés per a vianants i bicicletes. Per això la nostra sorpresa en veure que hi entraven les motos.

Per molt que portin dues rodes, les motos son vehicles amb motor i per tant CONTAMINANTS i això és una ZONA PROTEGIDA!

El fet de que no hi arribin els vehicles a peu de sorra, fa que no sigui una platja massificada, pel que encara és mes agradable d’anar-hi.
I si és això el que els porta fins allà, podrien fer-ho deixant la moto a fora i entrar caminant l’últim tram pel mig de la pineda tot respectant les indicacions.

La bici és un mitjà de transport que respecta la natura. Per això defensem-ne el seu ús i movem-nos sense contaminar sempre que puguem!.



Jordi Sala i M.Àngels Branchadell
(membres de Bici Baix Llobregat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada