dimarts, 9 de setembre del 2014

ÚLTIMES NOTÍCIES SOBRE LA BICICLETA



11A PASSEJADA EN BICICLETA - 28 DE SETEMBRE


Dintre dels actes de la propera celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014, s’inscriu la 11ena Passejada Popular en bicicleta, que consisteix en recórrer un itinerari fixat des del municipi de l’Hospitalet de Llobregat fins a Sant Feliu de Llobregat, tot passant pels municipis d’Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Cornellà de Llobregat i Sant Joan Despí.

 Els participants del municipi de Sant Boi de Llobregat conflueixen amb la resta de participants a l’alçada del terme municipal de Sant Joan Despí, passant pel nou gual del Riu Llobregat. Si les condicions de cabal del riu no ens ho permet ACA (agencia Catalana del Aigua) el punt de connexió serà el de anys anteriors per Cronellà de Llobregat.

 

La data de realització d’aquesta activitat està prevista pel diumenge dia 28 de setembre de 2014 entre les 10:00 i 14:30hPunt de trobada a Sant Boi en Plaça Catalunya a les 10:00h. És una passejada en bicicleta amb caire popular i sense ànim de competició.


 

ALTRES NOTÍCIES SOBRE LA BICICLETA:


L'ajuntament de Barcelona impulsa un nou sistema de bicicleta públic, Bicing, complementari al que ja existeix però ara elèctric per fer més eficaç el seu ús en les pujades. Aquest sistema funcionarà com a prova pilot a partir de desembre d'enguany. Vegeu el video on s'expliquen més detalls d'aquesta nova iniciativa:

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5176693

I, en el món musical del nostre país, de tant en tant surten cançons que fan referència a la bicicleta com aquesta:


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada